AROMA DIFUZERI

Možete iskoristiti prednosti nekih od najpopularnijih eteričnih ulja tako što ćete ih jednostavno raspršiti u svom prostoru – na poslu ili kod kuće. Bilo da se radi o spa ambijentu esencijalnog ulja lavande, osvežavajućoj aromi ulja limunske trave koja podiže raspoloženje ili o efektima ulja od nane u borbi protiv začepljenosti nosa, to se najpogodnije i najefikasnije postiže korišćenjem jednostavnog difuzora. Nije ni čudo što su difuzori suštinski deo hotelskih predvorja i spa centara, i ključni deo aromaterapije, bilo van ili kod kuće..

Difuzori eteričnih ulja su uređaji koji se koriste za raspršivanje eteričnih ulja u vazduh. Različiti tipovi difuzora rade na različitim osnovama, a svaki na svoj način širi arome eteričnih ulja.

Ultrazvučni difuzor etarskog ulja je jedan od najpopularnijih na tržištu. U ovom tipu difuzora za difuziju se koristi voda sa esencijalnim uljem. Tako, električno pobuđene ultrazvučne vibracije razlažu eterična ulja i vodu u finu maglu raspršenu u vazduhu. Takođe deluje i kao ovlaživač vazduha u prostoru.

Ultrazvučni difuzori dolaze u različitim oblicima i sa dodatnim funkcijama, uključujući tajmere, automatsko isključivanje i prijatno osvetljenje. Sve ovo daje estetski prijatno okruženje kao dodatak umirujućim i opuštajućim notama arome eteričnih ulja.

Svaki proizvod prati dokumentacija o izvršenim laboratorijskim fizičko-hemijskim ispitivanjima.

Korpa
Scroll to Top