Izjava o odricanju od odgovornosti

Izjava o odricanju odgovornosti

Veb stranice namenjene aromaterapiji, lekovitim i aromatičnim biljkama i zdravim životnim navikama pružaju obaveštenja o odlikama, delovanju i primeni eteričnih ulja, lekovitog i aromatičnog bilja.
Navedeni podaci ne sadrže medicinske podatke i imaju karakter obaveštenja. Tačnost ovih podataka nije predmet odgovornosti Beoflos d.o.o.

Obaveštenja i opisi u vezi eteričnih ulja i drugih proizvoda su predočeni  iz isključivo informativnih i obrazovnih razloga i ne uključuju sve neophodne mere predostrožnosti za ova ulja i druge proizvode, njihovo delovanje, potencijalne interakcije i  posledice upotrebe.

Proizvodi Beoflosa nisu namenjeni dijagnozi, lečenju ili sprečavanju bilo koje bolesti.  Obaveštenja koja  dajemo nisu lekarski saveti. Obratite se lekaru, farmaceutu ili drugom ovlašćenom zdravstvenom radniku, radi saveta o zdravstvenim problemima.

Kupac koristi eterična i biljna ulja i hidrolate, kao sirovine, po svom nahođenju, a u skladu sa merama opreza i ostalim preporukama datim na ovom sajtu.

Beoflos nije odgovoran za utiske i savete korisnika, kao i njihova iskustva sa korišćenjem određenog proizvoda.

Obavezno pre upotrebe proverite obaveštenja o proizvodu sa njegove etikete.

Korpa
Scroll to Top