ORGANSKA ETERIČNA ULJA

Istina je da su eterična ulja dobra onoliko koliko je dobra biljka iz koje su destilovana. Sa druge strane nas opravdana i sve veća zabrinutost zbog prisustva otrovnih pesticida u ishrani i nezi, navodi da prepoznamo potrebu za sertifikovanim organskim proizvodima.

Postupkom organske sertifikacije garantujemo da postupci uzgoja, destilacije i punjenja prate iscrpljujuće zahteve koje je regulativa Srbije i EU postavila za organske proizvode, bez obzira na poreklo biljke. Time se osigurava da se svaki deo lanca snabdevanja, uključujući i poljoprivrednike, redovno kontroliše i održava u skladu sa ovim oštrim zahtevima. Proces nije ni jeftin, ni lak, ali nas izdvaja od gotovo svih drugih brendova esencijalnih ulja na tržištu Srbije, a pridružuje prestižnoj grupi evropskih brendova sa sertifikovanim organskim eteričnim uljima.

Nudimo izbor čistih sertifikovanih organskih esencijalnih ulja u različitim pakovanjima od 5 ml do 1000 g. Sva ulja odgovaraju primeni u aromaterapiji, kozmetici, izradi sveća i drugim proizvodima za kožu ili za kućne potrebe.

Sva esencijalna ulja zapremiine 100 ml ili manja se isporučuju u tamnim-amber bocama sa reciklabilnim čepovima sa osiguravajućim prstenom i kapaljkama koje štite proizvod od curenja i sunčeve svetlosti. Zapremine preko 100ml do 1000g se isporučuju u aluminijumskim bocama sa reciklabilnim plastičnim poklopcem i čepom sa osiguravajućim prstenom. Za veće količine molimo da nas kontaktirate.

Svaka etiketa esencijalnog ulja sadrži naziv proizvoda, botanički naziv, bezbednosne informacije, uputstva za upotrebu, veličinu, broj serije i rok upotrebe.

Svaki proizvod prati dokumentacija o izvršenim laboratorijskim fizičko-hemijskim ispitivanjima i organski sertifikat.

Korpa
Scroll to Top